Grete Folman

Grete er autodidakt tegner, maler og illustrator. “Jeg er ikke tilhænger af nogen -isme”, siger hun.

Grete Folman

Grete Folman (født 1948) er uddannet formningslærer. Hun er autodidakt billedkunstner og har gået på Bornholms Kunsthøjskole. De senere år har Grete hovedsageligt arbejdet med tusch, akvarel, gouache, akryl og grafik. Men hun holder af at eksperimentere med alle former for udtryksmidler, og arbejder både naturalistisk, naivistisk og abstrakt.

Grete har illustreret, tegnet plakater, lavet satire- og teatertegninger til diverse blade og tidsskrifter og var i en årrække illustrator for Dagbladet Arbejderen. Desuden udstiller hun løbende i diverse kunstforeninger, biblioteker m.m.

En række billeder og tryk af Grete er på auktion andre steder på Vores Kultur.dk – klik her for at komme til auktioner.

Hvis du vil købe et af billederne, der er udstillet på denne side, skal du ringe til Grete på telefon 43 73 52 60.  20% af salgsprisen går til at støtte Arbejderen.dk.

Saxofonspiller
Saxofonspiller 80x90cm Acryl på lærred 2.500 kr.
« af 14 »